Ervaringen

die 'ene' vraag

Elsz heeft voor ons team verschillende workshops ontwikkeld en begeleid. De samenwerking met Elsz heb ik altijd als erg plezierig en waardevol ervaren. 'Samen, loyaal en gedreven' zijn de woorden die in mij opkomen als ik aan Elsz denk. Zij heeft de gave om net die 'ene' vraag te stellen waardoor de kern boven komt.

Carolien Hulshoff - teammanager Verblijf Oost, Trajectum

een heleboel ideeën

Elsz is een hartelijke en warme persoonlijkheid. Ze heeft een training voor ons team verzorgd. Deze ging over de visie, missie en taken en verantwoordelijkheden van het team binnen deze visie. Tijdens de organisatie kwam Elsz zelf met een heleboel ideeën en ze is goed om het programma af te stemmen op de wensen en behoefte van het team. Elsz checkt tussentijds of de verwachtingen nog voldoen. Tijdens de teamtraining heeft Elsz ervoor gezorgd dat elk teamlid betrokken werd in het geheel, hiervoor creëert ze een veilige setting. We hebben de samenwerking met Elsz als positief ervaren, ze is een open en prettig mens om mee te werken.

Kitty Hubers - coördinerend begeleider, Sutfene-Trajectum

een ingewikkeld ethisch dilemma

De Raad van Bestuur van Trajectum stond recent voor een ingewikkeld, ethisch dilemma met betrekking tot het bestrijden van COVID 19. Wij hebben toen besloten om Elsz de Roos  en haar Trajectum-collega Marleen Smits te vragen om ons te helpen door middel van een moreel beraad. Het was een inspannende maar zeer leerzame en vruchtbare sessie. Wij gaan deze methode zeker weer gebruiken en Elsz vragen ons hierbij te helpen.

Melina Kappeyne van de Coppello-Rakic, psychiater en lid van de RvB Trajectum

als een rots in de branding

Elsz is de geestelijk begeleider van mijn broer. Soms is zijn levenslust zoek. Ik ben blij met Elsz. Zij is als een rots in de branding, steeds zoekend naar manieren om samen met hem zijn leven meer betekenis te geven. Samen vinden ze verrassende antwoorden. Elsz gebruikt haar ervaring als groepswerker, haar inlevingsvermogen en haar creativiteit om het leven lichter te maken. En dat niet alleen voor mijn broer.

Marja zus en mentor